Hoe kan ik bestellen?

Heeft u de kleding van uw keuze gevonden? Stuur ons dan een e-mail of vul het bestelformulier op de site in. Binnen 3 dagen ontvangt u van ons een bevestigingsmail, waarin onder andere vermeld staat of de kleding die u op het oog heeft op de geplande datum nog beschikbaar is. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken, vooral handig als u met spoed een kledingstuk wilt bestellen.

 

Hoe werkt het huren van kleding bij Pauw Pakken kledingverhuur?!

 

Mogelijkheid 1: Huren per post

U bekijkt de collectie op onze site en besteld de gewenste kleding via het bestelformulier of per mail. U krijgt van ons een bevestigingsmail en u maakt daarna de huur, borg en verzendkosten over op ons rekeningnummer. Nadat de betaling bij ons binnen is zenden wij u de kleding per post op de afgesproken datum. Binnen het afgesproken aantal dagen stuurt u de kleding voldoende gefrankeerd, per post terug.

 

Mogelijkheid 2: Huren en bezorgen

U bekijkt de collectie op onze site en besteld de gewenste kleding via het bestelformulier of per mail. U krijgt van ons een bevestigingsmail en u maakt daarna de huur, borg en bezorgkosten over op ons rekeningnummer. U kunt er ook voor kiezen om het bedrag contant te betalen als wij de bestelling komen afleveren. Op de afgesproken datum bezorgen wij de kleding bij u thuis en vervolgens halen wij de kleding op de afgesproken datum weer bij u op. Op deze manier kunt u ook kleding kort voordat u het nodig heeft bij ons reserveren, wij leveren het bij u thuis af!

 

Mogelijkheid 3: Huren en ophalen

U bekijkt de collectie op onze site en besteld de gewenste kleding via het bestelformulier of per mail. U krijgt van ons een bevestigingsmail en u betaald daarna de huur en de borg. Op de afgesproken datum haalt u de kleding bij ons op en u brengt het op de afgesproken datum weer bij ons terug. Zeker als u in de buurt woont kan het ophalen gunstig zijn, u bespaart immers op verzend- of bezorgkosten!