Hoe kan ik betalen?

Betalen aan Pauw Pakken:

Mogelijkheid 1: Huren per post

Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen krijgt u van ons binnen 24 uur een bevestigingsmail en maakt u daarna de huur, borg en verzendkosten over op ons rekeningnummer. Binnen het afgesproken aantal dagen stuurt u de kleding voldoende gefrankeerd, per post terug. Zodra wij de retour gezonden kleding in goede staat hebben ontvangen zullen wij de borg terugstorten op uw rekening.

 

Mogelijkheid 2: Huren en bezorgen

Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen, krijgt u van ons binnen 24 uur een bevestigingsmail en maakt u daarna de huur, borg en bezorgkosten over op ons rekeningnummer. Zodra wij de kleding in goede staat hebben ontvangen zullen wij de borg terugstorten op uw rekening.

U kunt er ook voor kiezen om het bedrag contant te betalen als wij de bestelling komen afleveren. Zodra wij de bestelling weer komen ophalen controleren wij de kleding en is alles in goede staat dan ontvangt u de borg contant van ons terug.

 

Mogelijkheid 3: Huren en ophalen

Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen krijgt u van ons binnen 24 uur een bevestigingsmail en maakt u daarna de huur, borg en bezorgkosten over op ons rekeningnummer. Zodra wij de kleding in goede staat hebben ontvangen zullen wij de borg terugstorten op uw rekening.  

U kunt er ook voor kiezen om het bedrag contant te betalen als u de bestelling komt ophalen. Zodra u de bestelling weer komt terugbrengen controleren wij de kleding en is alles in goede staat dan ontvangt u de borg contant van ons terug.